Raszuivere Ruwharige Dwergteckel Pups / Dwergteckel Teckel Hond · Gratis foto op Pixabay

Raszuivere Ruwharige Dwergteckel Pups / Dwergteckel Teckel Hond · Gratis foto op Pixabay. Bij ons is een mooi nestje teckel pups geboren, die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. 10/6 en 15/6 geboren, dadelijk beschikbaar. De pups hebben allen een wildkleur. Teckel pup prijs de prijs voor een teckel die als gezinshond is opgevoed. Teckel pups beschikbaar ( ruwharige, langharige en korthaar), 100 % belgische teckel hondjes, ouders aanwezig.

Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe ruwharige teckel pups te koop zijn. Met stamboom, gechipt, ontwormd, ingeënt beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Op deze pagina kan je het wel en wee ,dagelijkse ,kleine en grote gebeurtenissen volgen van onze teckels. Ruwharige teckel pups kaninchen dwergteckel. Heeft u een ruwharige teckel pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren.

Standaard Ruwhaar Teckels "of Mitch's Choice" | Ruwharige ...
Standaard Ruwhaar Teckels "of Mitch's Choice" | Ruwharige ... from i.pinimg.com
Bent u geïnteresseerd in één van de pups, of heeft u nog vragen? Wij als kleine fokker en grote liefhebbers van ruwharige dwergteckels krijgen regelmatig telefoon of mail van mensen, die graag een ruwharige dwergteckel zouden willen kopen. Op 2/12/2020 is onze teckel cato bevallen van haar eerste nestje. 2,346 likes · 5 talking about this. Ruwharige teckel pups wij hebben een prachtig nestje puppies opgegroeid samen met de mama. Met stamboom, gechipt, ontwormd, ingeënt beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. 1,061 likes · 2 talking about this. Worden goed gesocialiseerd (geluid stofzuiger, buiten wandelen, veel in de hand etc.) krijgen een puppy pakket mee.

Heeft u een ruwharige teckel pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren.

Zoals hierboven vermeld, kunnen beperkte geregistreerde teckel pups die alleen als gezinshond worden grootgebracht kosten tussen de € 500 en € 800.op sommige sites voor kleine huisdieren zijn er ook teckel pups te koop die slechts rond de € 300 of minder kosten. De pups groeien op in onze woonkamer, samen met een andere teckel, katten en kinderen. Op 2/12/2020 is onze teckel cato bevallen van haar eerste nestje. Beide ouders zijn dus uiteraard aanwezig en te zien bij een bezoek. De pups mogen bij 8 weken het nest verlaten. Met stamboom, gechipt, ontwormd, ingeënt beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Mooie teckel pups moeder is een teckel vader is een chihuahua wie hebben 4 pups 1 mannetje en 3 vrouwtjes. Met een enorme fysieke en mentale voorsprong op hun brokkenetende rasgenootjes. Met hun korte pootjes kunnen ze makkelijk door tunnels lopen. Ruwhaar dwergteckels van 't smoefelhuis. Dwerg teckel pups in prachtige kleuren! Je vindt hier het hondenforum, honden foto's, fokkers, puppy's, de honden encyclopedie en nog veel meer ! Absolute originals standaard ruwhaar teckel pups en teckelpup info.

Op zoek naar een belgische dwergteckeltje ruwharige teckel pups kruising te koop. Ruwharige dwerg teckel pups zijn vaak heel leuk om te zien door hun ruwe beharing en speels puppie gedrag. En de oogonderzoeken om met haar te fokken. Met een enorme fysieke en mentale voorsprong op hun brokkenetende rasgenootjes. Op deze pagina kan je het wel en wee ,dagelijkse ,kleine en grote gebeurtenissen volgen van onze teckels.

Charlie | Dachshund puppies for sale, Long haired ...
Charlie | Dachshund puppies for sale, Long haired ... from i.pinimg.com
Bent u geïnteresseerd in één van de pups, of heeft u nog vragen? Ruwharige teckel pups kaninchen dwergteckel. 100% versgevoerde teckels gefokt, een unicum wereldwijd!! Bij ons is een mooi nestje teckel pups geboren, die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. De pups mogen bij 8 weken het nest verlaten. Zijn in het bezit van een stamboom, zodat u zeker weet dat het een raszuivere hond is. Meerdere dieren beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Mooie teckel reistas 2x gebruikt pup heeft er niet mee , dwerg teckel pups puppy jack russel pups teckel pup cocker spaniel pups dwergteckel teckels chihuahua pups dashond labrador pups pup honden pups particulier ruwharige teckel pups te koop dwergpincher tekkel teckel pups moeten goed worden opgevoed.

Alles over uw hond of honden,fokkers en puppy's.

Ze zijn zo goed als mogelijk gesocialis. Ruwharige teckel pups kaninchen dwergteckel. Met stamboom, gechipt, ontwormd, ingeënt beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Beide ouders zijn dus uiteraard aanwezig en te zien bij een bezoek. Dwerg teckel pups in prachtige kleuren! Onze dashonden zijn in kaninchen, dwerg en standard.we zijn ongeveer 10 km afstand van win Wondermooie ruwharige teckel pups te koop prijs: Bij ons is een mooi nestje teckel pups geboren, die op zoek zijn naar een nieuwe thuis. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. En daar is ook heel veel vraag naar, terwijl veel fokkers van langhaar en korthaar teckels met hun pups blijven zitten die dan vervolgens hier in belgie op de vogeltjesmarkt terecht komen of opgekocht worden door van de ven. Teckel pups beschikbaar ( ruwharige, langharige en korthaar), 100 % belgische teckel hondjes, ouders aanwezig. De pups groeien op in onze woonkamer, samen met een andere teckel, katten en kinderen. Alles over uw hond of honden,fokkers en puppy's.

Ze zijn zo goed als mogelijk gesocialis. Vanaf het moment dat de pups 2 weken zijn moeten ze elke 2 weken ontwormd worden. Dwerg teckel pups in prachtige kleuren! Momenteel is een van onze bruine teven zwanger. We zijn ongeveer 10 km afstand van winterswijk en ongeveer 20 km afstand van enschede en won

Puppyplaats.nl - Black and Tan Dwergteckel puppies te koop ...
Puppyplaats.nl - Black and Tan Dwergteckel puppies te koop ... from www.puppyplaats.nl
Dwergteckel pups, langharige teckel geboren 10/6/2021 langharige teckel beschikbaar vanaf 5/8/2021 kortharige teckel geboren 20/5/ op aanvraag vandaag topzoekertje. Op 2/12/2020 is onze teckel cato bevallen van haar eerste nestje. Meerdere dieren beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. Ruwharige teckel pups te koop. Teckel pup prijs de prijs voor een teckel die als gezinshond is opgevoed. We hebben inmiddels 8 generaties. Teckel pups vinden van gecontroleerde teckel fokkers mèt stamboom | teckelpuppies aanbieden | teckel dekreuen | info over de aanschaf van teckel puppies! Diva is een ruwharige dwergteckel en heb ik gekocht voor 700 euro incl.

Worden 3 x ontwormd, met 10 dagen, 3 weken en 6 weken.

Met stamboom, gechipt, ontwormd, ingeënt beschrijving prachtige ruwharige en langharige teckels te verkopen. 2,346 likes · 5 talking about this. Als u op zoek ben naar dwergteckel pups te koop, zoek dan niet langer. De pups groeien op in onze woonkamer, samen met een andere teckel, katten en kinderen. Ze zijn zo goed als mogelijk gesocialis. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een europees paspoort en een microchip. Zoals hierboven vermeld, kunnen beperkte geregistreerde teckel pups die alleen als gezinshond worden grootgebracht kosten tussen de € 500 en € 800.op sommige sites voor kleine huisdieren zijn er ook teckel pups te koop die slechts rond de € 300 of minder kosten. Ruwharige teckel pups te koop. Bent u geïnteresseerd in één van de pups, of heeft u nog vragen? Momenteel is een van onze bruine teven zwanger. Voor meer informatie over de ruwharige teckels graag. Alles over uw hond of honden,fokkers en puppy's. Ruwhaar en langhaar teckel pups, dwerg en standard te koop.:

0 Response to "Raszuivere Ruwharige Dwergteckel Pups / Dwergteckel Teckel Hond · Gratis foto op Pixabay"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel