Deksel Potje Haken - Haakpatroon Deksel Potje met Roosje | Haken, Haakpatroon ...

Deksel Potje Haken - Haakpatroon Deksel Potje met Roosje | Haken, Haakpatroon .... In dit leuke boek vind je complete beschrijvingen van de potten om te haken met of zonder pootjes en deksel. Magische ring met daarin 6 v. Om al die pepernoten lekker te houden, kan je ze beter in een dicht potje bewaren. Meet het dekselse vergeetmeniet dametje. Maak van eenvoudige potjes mooie kaarshoudertjes.eenvoudig patroon met prachtig resultaat!

Haak een leuk hoesje om een dekseltje van een potje. Hoe haak je een snoeppot?deze snoeppot is deel 1 van de cadeautjes die ik voor je ga maken.video by: Waarin kun je dat nou beter bewaren dan in een potje met een piet erop. Even passen of het hoesje om de deksel heen past. Zelfs die grote dikke appelmoespotten, maar dan ben je wel wat langer bezig natuurlijk.

deksel met badeendje haken. potje Voor geboorte met ...
deksel met badeendje haken. potje Voor geboorte met ... from i.pinimg.com
Vandaag laat ik je zien hoe je om een dekseltje heen kan haken, zodat je gelijk een hip potje hebt. Hallo allemaal,en welkom op mijn youtube kaneel, ik ben santje en ik ben dol op haken ik doe dit al bijna 8 jaar het haken en wil jullie graag wat leren over. Het gratis nederlandse haakpatroon van het potje met piet kun je vinden op de website van dekselse potjes. Met een kikkerdeksel voor iemand die ziek is, een deksel met hartjes voor iemand waar je van houd (met hartjes in het potje), of koekiemonster met koekjes in het potje. Haak elke 5 e en 6 e v samen (30), plaats de oogjes en zet ze vast. Reden voor mij om daar een leuk dekseltje bij te haken. · potje (groentepotje (hak), middelste maat) of een pot met een deksel van 55 mm. Dan afhechten, de draad wegwerken en de ogen haken.

Magische ring met daarin 6 v.

Ik denk dat het potje pepernoten al snel leeg zou zijn bij mij. Bekijk meer ideeën over haken, haakpatroon, haakpatronen. Waarin kun je dat nou beter bewaren dan in een potje met een piet erop. Om al deze spulletjes netjes op te ruimen, verzamelde ik conservenpotjes en haakte ik een aantal dekseltjes. Om al die pepernoten lekker te houden, kan je ze beter in een dicht potje bewaren. Bekijk meer ideeën over haken, haakpatronen, breien en haken. · potje (groentepotje (hak), middelste maat) of een pot met een deksel van 55 mm. Potjes haken bizzybee, van klaske van der bij. Vandaag laat ik je zien hoe je om een dekseltje heen kan haken, zodat je gelijk een hip potje hebt. Dan afhechten, de draad wegwerken en de ogen haken. Magische ring met daarin 6 v. Potjes omhaken deksels omhaken babyschoentjes breien haken dropbox is a free service that lets you bring your photos docs and videos anywhere and share them easily Bekijk meer ideeën over haken, snoeppot, breien en haken.

1v, 2v in de volgende v haken, herhalen ( 18v) toer 4 : In elke v, 2v haken, herhalen ( 12v) toer 3 : Dan afhechten, de draad wegwerken en de ogen haken. Hoe haak je een snoeppot?deze snoeppot is deel 1 van de cadeautjes die ik voor je ga maken.video by: Catania en phildar coton 3 haaknaald 3,5 of 3 een potje met dekseltje (ik heb een conservenpotje van 370 ml gebruikt) vulmateriaal lijmpistool het omhaken van het dekseltje begin met een magic ring.

Deksel Potje Haken Kerst
Deksel Potje Haken Kerst from static.webshopapp.com
Bekijk meer ideeën over haken, haakpatronen, breien en haken. Meet het dekselse vergeetmeniet dametje. Met een kikkerdeksel voor iemand die ziek is, een deksel met hartjes voor iemand waar je van houd (met hartjes in het potje), of koekiemonster met koekjes in het potje. Haakpatroon deksel potje met roosje. Haak een leuk hoesje om een dekseltje van een potje. Potjes omhaken deksels omhaken babyschoentjes breien haken dropbox is a free service that lets you bring your photos docs and videos anywhere and share them easily De potjes zijn altijd leuk om cadeau te geven. Hoe haak je een snoeppot?deze snoeppot is deel 1 van de cadeautjes die ik voor je ga maken.video by:

Hier kun je gratis patronen vinden.

2v, 2v in de volgende v haken, herhalen ( 24v) toer 5. Om al deze spulletjes netjes op te ruimen, verzamelde ik conservenpotjes en haakte ik een aantal dekseltjes. Dank je voor het delen van het patroon. Sluit elke toer met een halve vaste. Ze koestert alle mooie herinneringen zodat ze niet zullen worden vergeten. 1v, 2v in volgende v haken, herhalen (18v) 4. Dan afhechten, de draad wegwerken en de ogen haken. Potjes omhaken deksels omhaken babyschoentjes breien haken dropbox is a free service that lets you bring your photos docs and videos anywhere and share them easily Bekijk het gratis nederlandse haakpatroon op de website van creatief bezig. · oogjes 4 mm · borduurgaren, zwart · haaknaald 2,5mm · maasnaald · steekmarkeerder · textiellijm Bekijk meer ideeën over haakpatroon, haakpatronen, haken. Bekijk meer ideeën over haakpatroon, breien en haken, haken. Bekijk meer ideeën over haken, haakpatronen, breien en haken.

Toevallig zag ik dat krearette het patroon van mijn. In elke v, 2v haken, herhalen (12v) 3. Haak een leuk hoesje om een dekseltje van een potje. Bekijk meer ideeën over haken, haakpatronen, breien en haken. Potjes haken bizzybee, van klaske van der bij.

Troetels en zo: GRATIS HAAKPATROON KOEKIEMONSTER POTJE
Troetels en zo: GRATIS HAAKPATROON KOEKIEMONSTER POTJE from 1.bp.blogspot.com
Je kan er van alles voor verzinnen. In deze pot past een lege glazen groenten pot waarin een bosje bloemen of plantje geplaatst kan worden. Haak een leuk hoesje om een dekseltje van een potje. Vandaag laat ik je zien hoe je om een dekseltje heen kan haken, zodat je gelijk een hip potje hebt. Bekijk meer ideeën over haakpatroon, breien en haken, haken. Catania en phildar coton 3 haaknaald 3,5 of 3 een potje met dekseltje (ik heb een conservenpotje van 370 ml gebruikt) vulmateriaal lijmpistool het omhaken van het dekseltje begin met een magic ring. 1v, 2v in volgende v haken, herhalen (18v) 4. Potjes haken bizzybee, van klaske van der bij.

De potjes zijn altijd leuk om cadeau te geven.

Om al deze spulletjes netjes op te ruimen, verzamelde ik conservenpotjes en haakte ik een aantal dekseltjes. Ze koestert alle mooie herinneringen zodat ze niet zullen worden vergeten. Toevallig zag ik dat krearette het patroon van mijn. De potjes zijn altijd leuk om cadeau te geven. · oogjes 4 mm · borduurgaren, zwart · haaknaald 2,5mm · maasnaald · steekmarkeerder · textiellijm In dit leuke boek vind je complete beschrijvingen van de potten om te haken met of zonder pootjes en deksel. Bekijk meer ideeën over haken, breien en haken, haakpatronen. Haak een leuk hoesje om een dekseltje van een potje. Haak elke 5 e en 6 e v samen (30), plaats de oogjes en zet ze vast. In elke v, 2v haken, herhalen (12v) 3. Catania en phildar coton 3 haaknaald 3,5 of 3 een potje met dekseltje (ik heb een conservenpotje van 370 ml gebruikt) vulmateriaal lijmpistool het omhaken van het dekseltje begin met een magic ring. Magische ring met daarin 6 vasten 2. In deze pot past een lege glazen groenten pot waarin een bosje bloemen of plantje geplaatst kan worden.

0 Response to "Deksel Potje Haken - Haakpatroon Deksel Potje met Roosje | Haken, Haakpatroon ..."

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel